24/09/2018

Lisansüstü Programları

Fizik lisansüstü programı öğrencinin becerisini bağımsız ve özgün bir çalışmaya devam edebilecek düzeyde geliştirmesi hedefi ile hazırlanmıştır. Program çesitli deneysel ve teorik fizik alanlarında araştırma olanaklarını sunar. Bölümün yüksek lisans, doktora ve doğrudan doktora programları vardır.

Giriş şartları için tıklayınız. 2006/2007 1. dönemi için 30 yüksek lisans, 20 doktora ve 10 doğrudan doktora öğrencisi için kontenjan açılmıştır.

Boğaziçi Üniversitesi Lisansüstü Giriş Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği programlarımız hakkında genel bir bilgi verebilir.

Bu programlar hakkında ayrıntılı bilgi almak için Levent Kurnaz (levent.kurnaz@boun.edu.tr) ve Muhittin Mungan’a (mmungan@boun.edu.tr) danışabilirsiniz.